Puppie, Puber, Gehoorzaamheid en Allround


De lessen vinden plaats op het veld bij de trainingslocatie aan de Panovenweg 6 te Rekken, maar naar wens kunnen we ook zo nu en dan uitwijken naar andere locaties. ( denk hierbij aan bos, wijk, dorp etc...)

Wij vinden het belangrijk dat uw hond zich ook in de dagelijkse omgang ( tijdens het uitlaten, het wandelen, terrasje pakken e.d.) goed weet te gedragen.

De volgende oefeningen komen aan bod;

Puppie cursus

- Wandelen zonder trekken
- Lijnvoering
- Aandachtsoefening
- Ja/Nee commando
- Zit
- Lig / af
- Plat
- Staan
- Halt
- Opheffen commando
- Aanlijnen ( opvangtechniek)
- Timing van belonen
- Omgang baas / hond
- Omgang hond / hond
- Hier komen op commando
- Het betasten van de hond
- Het gebit tonen van de hond
- Spelen
- Oefenen bezoek dierenarts
- Veilig vervoeren in de auto
- Betasten
- Optillen

De oefeningen worden spelenderwijs en in ongedwongen sfeer aangeleerd.

Jonge Honden - Pubers ( voor honden ouder dan 5 maand)
Herken je het ook ? Ineens is je hond alles vergeten wat hij/zij in het verleden geleerd heeft. Jonge honden zijn snel afgeleid en willen graag alles zien en meemaken. Daar horen ook de welbekende puberstreken bij. Tijdens deze cursus leer je omgaan met het pubergedrag. Alle bekende oefeningen worden verder uitgebouwd en er worden nieuwe oefeningen aangeleerd

Gehoorzaamheid
Na de puppie / Jonge Honden cursus kunt u verder met de cursus Gehoorzaamheid. We gaan wat meer Appèl doen en fine-tunen van wat u in de puppie en Jonge Honden cursus heeft geleerd.
De gehoorzaamheidscursus is onderverdeeld in A en B. We gaan er naar toe werken dat uw hond alle oefeningen los kan en we gaan wat meer werken op afstand en tijd uitbreiden.

Allround
Heeft u alle cursussen met goed gevolg afgelegd, wilt u verder blijven trainen met uw hond, dan bieden wij een all-round programma aan met Appèl gecombineerd met Spel. Deze cursus kan ook als voorloper dienen als u behendigheid wilt gaan doen met uw hond.
Copyright 2019 dogsdo.nl
All Rights Reserved
K.v.K.74159240